Türk jetleri DEAŞ tünellerini vurdu

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, DEAŞ terör örgütü tarafından etkin bir şekilde kullanılan taşıma tünellerini vurdu.

banner279
12 Şubat 2017 Pazar 19:11

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, DEAŞ terör örgütü tarafından etkin bir şekilde kullanılan taşıma tünellerini vurdu.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; Suriye’nin El Bab bölgesinde 10-15 yıl önce Fırat Nehri’nin suyunu tarım arazilerine taşıma amaçlı yapılan tüneller, DEAŞ terör örgütü tarafından yoğun ve etkin olarak kullanılmaya başlandı. TSK unsurları tarafından şemaları ele geçirilen tüneller, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla vuruldu.

Yapılan hava harekatları neticesinde DEAŞ unsurlarının ağır bir darbe aldığı kaydedildi. Askeri kaynaklardan paylaşılan görüntülerde, tünellerin içerisinden detaylar aktarıldı.

Son Güncelleme: 12.02.2017 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280