Üçüncü kez aynı camiye giren hırsız bu kez eli boş döndü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 3. kez aynı camiye hırsızlık için giren şahıs bu kez eli boş döndü. Sadaka kutusu boş olduğu için bir şey çalamayan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, dün öğlen sıralarında Akyazı İlçesi...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 11:38
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 3. kez aynı camiye hırsızlık için giren şahıs bu kez eli boş döndü. Sadaka kutusu boş olduğu için bir şey çalamayan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, dün öğlen sıralarında Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahallesinde bulunan Fatih Camii’nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen hırsız, daha önceden 2 kez daha hırsızlık için girdiği camiye yine girdi. Motosikletiyle geldiği camiye cemaatten biri gibi giren hırsız, caminin giderleri için kurulan sadaka kutusuna yöneldi. Daha önceden sadaka kutusundan 2 defa yardım paralarını çalan hırsız, bu kez sadaka kutusunda umduğunu bulamadı. Rahat bir tavırla imamın odasının kilidini levye ile kıran hırsız, odada değerli eşya aradı. Camide değerli eşya bulamayan hırsız geldiği kapıdan çıkarak motosikleti ile uzaklaştı. Aynı şahsın daha önce de iki kez camiye girdiği ve yüklü miktarda para çaldığı öğrenilirken, hırsızın cami içindeki hareketleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Cami cemaati ve imam hırsızın biran önce yakalanmasını istiyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287