Üniversitede kavga hastaneye taşındı

Antalya’da üniversitede karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaralanan öğrencileri hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir kez daha tekme tokat birbirine giren öğrencilere polis müdahale etti. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 18:23
Üniversitede kavga hastaneye taşındı
Antalya’da üniversitede karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaralanan öğrencileri hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir kez daha tekme tokat birbirine giren öğrencilere polis müdahale etti.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Kültür Mahallesi girişinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada yaralanan bazı öğrenciler Akdeniz Üniversitesi Hastanesine getirildi. Her iki gruptan yaralı olan arkadaşları için hastaneye gelen öğrenciler burada ikinci kez karşı karşıya geldi. Sözlü saldırıyla başlayan tartışma büyüyünce bir grup hastane B Blok girişine sağındı. Çevik Kuvvet polisi ve TOMA’nın sevk edildiği hastane bölgesinde B bloka sığınan öğrenciler çıkmaya çalışırken diğer grup kaçacaklarını düşünüp tekrar harekete geçince arbede yaşandı. Yumruklaşan öğrencilere müdahale eden polis, grupları ayrı ayrı üniversiteden dışarı çıkardı. Çevik Kuvvetin hastanede olası yeni bir kavgaya karşı bekleyişi sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287