Van'da PKK’ya ait mühimmat ele geçirildi

Van’ın Başkale ilçesinde, köy korucusunu şehit eden terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda, uzun namlulu silahlar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Önceki gün ilçeye bağlı Oğulveren Mahallesi girişinde nöbet tutan köy...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 21:54
Van'da PKK’ya ait mühimmat ele geçirildi

Van’ın Başkale ilçesinde, köy korucusunu şehit eden terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda, uzun namlulu silahlar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Önceki gün ilçeye bağlı Oğulveren Mahallesi girişinde nöbet tutan köy korucularına, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu çıkan çatışmada bir köy korucusu şehit olurken, 2 korucu da yaralanmıştı.
Van Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olayı takiben bölgede yapılan aramalar neticesinde; 1 adet Bixi makineli tüfek ve bu tüfeğe ait 200 adet fişek, 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ve bu tüfeklere ait 127 adet fişek, 2 adet el bombası, 1 adet sırt çantası, 1 adet el dürbünü, kıyafet ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikata başlanmış olup, faillerin yakalanması için çalışmalar sürdürülmektedir" denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287