Yan bakma tartışmasında kan döküldü: 2 ölü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da iki grup arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 1’i çocuk 4 kişi adliyeye sevk edildi. HABER24

banner279
22 Mart 2017 Çarşamba 13:45
Yan bakma tartışmasında kan döküldü: 2 ölü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da iki grup arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 1’i çocuk 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, 19 Martta Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi Emek Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre gece saat 03.30 sıralarında sokakta yürüyen Cesur Yıldız (19) ile yanındaki arkadaşı Emre Aksel (27), S.S. (25), G.T. (21), B.E. (20) ve L.E. (16) arasında ‘yan bakma’ tartışmasından dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada S.S., tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan ruhsatsız silahını peş peşe ateşleyerek Cesur Yıldız ile Emre Akel’i sırtından vurdu. Vurulan Yıldız ve Akel olay yerinde yaşamlarını yitirirken, saldırganların kaçarak izlerini kaybettirdikleri belirtildi. Çeşitli suçlardan sabıkaları bulunduğu iddia edilen katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki sorgularında, olayın ‘yan bakma’ kavgası ile meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından S.S., G.T. ve B.E. Asayiş Şube Müdürlüğünden, yaşı küçük olan L.E. ise Çocuk Şube Müdürlüğünden Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi.

(Sadık Kahraman/İHA)

Son Güncelleme: 22.03.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287