Yarın tüm Türkiye’de büyük denetim gerçekleştirilecek!

İçişleri Bakanı Soylu "Yarın tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz" dedi.

banner279
05 Ağustos 2020 Çarşamba 12:55
Yarın tüm Türkiye’de büyük denetim gerçekleştirilecek!

İçişleri Bakanlığı corona virüs ile ilgili peş peşe genelgeler yayımlıyor.  Bakanlık 81 ilde denetimleri ise aralıksız sürdürüyor. Yeni denetime ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.  Bakan Soylu,"Pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında hepimiz sahada olacağız, valiler, kaymakamlar, belediye Başkanları, Esnaf ve Ticaret Odaları,kurum müdürleri, kolluk, zabıta; yarın tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. Kontrollü sosyal hayat” açıklaması yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287