Yolcu otobüsü yan yattı: 9 yaralı

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü yan yattı, kazada 9 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Arif Ankıtcı idaresindeki 07 HBF 66 plakalı İstanbul- Antalya Alanya seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, sabah saat 08,00 sıralarında...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 11:59
Yolcu otobüsü yan yattı: 9 yaralı

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü yan yattı, kazada 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Arif Ankıtcı idaresindeki 07 HBF 66 plakalı İstanbul- Antalya Alanya seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, sabah saat 08,00 sıralarında Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 94. kilometresindeki Kızılören ilçesi yakınlarında yol kenarındaki su kanalına düşerek yan yattı. Kazada, bir müddet sürüklenen otobüs içersinde yolcu olarak bulunan Nuriye Bozkurt, Birgül Altıntaş, Senem Paytar, Seyrana Shamuratov, Hasan Bacaksız, Uğur Galip Doğankuyu, Zeynep Bacaksız, Nazlı Bacaksız ile şoför Arif Ankıtcı yaralandı.
Yaralılar, kaza yerine gelen çok sayıda ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287