Zübeyir Öksüz yurt dışına kaçmak isterken yakalandı

FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz’ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir’de havalimanında yakalandı. FETÖ’nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra serbest...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 19:30
Zübeyir Öksüz yurt dışına kaçmak isterken yakalandı

FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz’ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir’de havalimanında yakalandı.
FETÖ’nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan firari Adil Öksüz’ün yeğeni Zübeyir Öksüz için İzmir’de operasyon düzelendi. Zübeyir Öksüz, İzmir Adnan Menderes Havalimanından yurt dışına çıkarken polisin operasyonuyla yakalandı. Öksüz’ün evinde de arama yapıldığı bildirilirken, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz’ün yeğeni ifade için emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 01.12.2016 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287