Hırsızlar: Özür dileriz, geri getireceğiz

Didim Merkez Camii bünyesindeki Kuran kursunda kullanılan 3 adet diz üstü bilgisayarı çalan hırsızlar, olaydan iki gün sonra bilgisayarların 2’sini cami avlusuna geri bıraktı. Hırsızlar “Hata yaptık; özür dileriz. 2’sini getirdik 3.’sünü...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 14:16
Hırsızlar: Özür dileriz, geri getireceğiz

Didim Merkez Camii bünyesindeki Kuran kursunda kullanılan 3 adet diz üstü bilgisayarı çalan hırsızlar, olaydan iki gün sonra bilgisayarların 2’sini cami avlusuna geri bıraktı. Hırsızlar “Hata yaptık; özür dileriz. 2’sini getirdik 3.’sünü de yakın zamanda getireceğiz” yazılı bir de not bıraktı.
Didim Yenimahalle sınırları içerisinde bulunan ve ilçenin en büyük camisi olan Merkez Cami bünyesindeki Kuran kursuna giren 2 hırsız, 4-6 yaş grubu kurs öğrencilerinin kullandığı 3 adet diz üstü bilgisayarı alıp ortadan kaybolmuştu. Olaydan sonra hırsızların bulunup yakalanması için basında güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması ve sosyal medyadan gelen büyük tepkilerin ardından hırsızlar dün gece camiye gelerek güvenlik kameralarına yakalanmadan çaldıkları diz üstü bilgisayarlardan 2’sini cami şadırvanının önüne bırakıp kaçtı.
Durumu fark eden cami cemaati cami imamı Mehmet Beyaz’ı bilgilendirirken, polise de haber verildi. 2 adet bilgisayar incelemenin ardından cami imamına teslim edilirken bilgisayarların üzerine hırsızların not bıraktıkları öğrenildi. Hırsızlar tarafından bırakılan notta “Hata yaptık; özür dileriz. 2’sini getirdik 3.’sünü de yakın zamanda getireceğiz” notu olduğu belirtildi.
Kayıplara karışan hırsızların bulunması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürürken, cami cemaati de çalınan bilgisayarlardan ikisinin geri getirilmesi ve yapılan yanlıştan geri dönülmesi noktasında duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287