Ormanlık alanda zehir tarlası bulundu

Aydın’da bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri ormanlık alanda oluşturulan zehir tarlasını imha etti.

banner279
08 Eylül 2017 Cuma 18:00
Ormanlık alanda zehir tarlası bulundu

Aydın’da bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri ormanlık alanda oluşturulan zehir tarlasını imha etti.

Uyuşturucu ile mücadele eylem planı kapsamında bazı kişileri takibe alan jandarma, Kuşadası Güzelçamlı Mahallesinde İ.A. isimli şahsı takibe aldı. Güzelçamlı ve çevresinde arama tarama faaliyeti sürdüren jandarma ekipleri Bağderesi Mevkiinde adeta zehir tarlası ile karşılaştı. İçerisinden dere geçen ormanlık alanda oluşturulan zehir tarlasında boyları 1 metre ile 2 metre arasında 1720 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarma tarafından zehir tarlasına çevrilen alandaki uyuşturucu yapımında kullanılan kenevir bitkileri sökülüp imha edilirken olayla ilgili yapılan çalışmalarda kenevir bitkilerinin İ.A. isimli şahıs tarafından dikilip yetiştirildiği belirlendi. Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan İ.A.’nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

(Onur Durmuş / İHA)

Son Güncelleme: 08.09.2017 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287