Bunun adı tek kelimeyle vahşet

Balıkesir’de Afgan bir kadının, kasap olan kocası tarafından öldürülüp parçalanan cesedinin dere yatağına gömüldüğü ortaya çıktı. HABER 24

banner279
16 Mart 2017 Perşembe 20:48
Bunun adı tek kelimeyle vahşet

Balıkesir’de Afgan bir kadının, kasap olan kocası tarafından öldürülüp parçalanan cesedinin dere yatağına gömüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu 4 çocuk annesi Hayriye Özbek (38), 5 ay boyunca Göç İdaresi Müdürlüğüne imza atmaya gitmeyince polis harekete geçti. Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından kayıp ihbarı yapılan kadını aramaya başlayan ekipler, kadının şüpheli davranışlarda bulunan Afgan uyruklu eşi Rahim Özbek’i (39) gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusu sırasında zanlının eşini öldürüp dere yatağına gömdüğünü söylemesi üzerine harekete geçen ekipler, Balıkesirspor Tesisleri arkasındaki dere yatağında geniş çaplı araştırma başlattı. Polis, AFAD ve Balıkesir İtfaiye ekipleri tarafından yapılan aramalarda vahşice öldürülen kadına ait ceset parçaları bulundu. Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de olay yerinde incelemede bulundu.

KAN DONDURAN İFADE

Emniyetteki ifadesinde eşini başına demirle vurup öldürdüğünü anlatan Rahim Özbek’in cinayeti işledikten sonra cesedi parçaladığını ve ardından elbiselerine sarıp dere yatağına gömdüğünü söylediği öğrenildi. Zanlı Rahim Özbek için geniş güvenlik önlemleri arasında akşam saatlerinde yer gösterme yapıldı. Katil zanlısı Afgan kocanın soğuk kanlı tavır sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Hayriye Özbek’e ait olduğu belirtilen ceset parçaları dere yatağından çıkarılıp otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna gönderildi. Olayla alakalı tahkikat devam ederken eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı ve bir anlık cinnet getirip cinayeti işlediği iddia edilen Rahim Özbek’in yarın adliye çıkarılacağı öğrenildi.

(Bahadır Demirçeviren /İHA)

Son Güncelleme: 16.03.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287