NEDEN PRESTİJ CEPHE ?

Şirketlerimizin yapması gereken değişiklere belirleyerek etik konusundaki uygulamaları yapabilmek amacıyla durum tespiti, iş normlarının hazırlanması, organizasyon değişikliklerinin gerçekleştirilmesi, eğitim, ölçme ve değerlendirme gibi fonksiyonları ve etik konusunda her türlü bilimsel çalışmayı Prestij Cephe olarak yapalım istiyoruz.

PROJENİZ İÇİN

TEKLİF İSTEYİN

    İLKELERİMİZ

    • Yöneticilik vasıflarına uygun, konusunda eğitimli,bilgili ve uzman yöneticiler
    • Doğru kişilere verilmiş yetki ve sorumluluklar
    • Akılcı işletme sistemleri, iş akışları
    • Programlı çalışma saatleri
    • Stratejik toplantılar
    • Ast üst ve insani ilişkilere uyum
    • Kaynak israfının önlenmesi
    • İyi dekore edilmiş çalışma mekanları

    Neler Yapıyoruz?

    Giydirme cephe sistemleri, binaların dış duvarları için yapısal olmayan kaplama sistemleridir. Genellikle büyük, çok katlı binalarla ilişkilendirilirler.

    Perde duvarları, iç mekanı dışarıdan ayırır, ancak yalnızca kendi ağırlıklarını ve binaya geri döndükleri ve binanın ana yapısına aktardıkları yükleri (rüzgar yükleri, sismik yükler vb.) destekler. Bu, dış duvarların binanın ana yapısının temel bir parçası olduğu birçok geleneksel yapı biçiminin tersidir.

    Tipik olarak perde duvar sistemleri, üzerine camlı veya opak dolgu panellerinin sabitlenebildiği hafif bir alüminyum çerçeve içerir. Bu dolgu panelleri, camdan yapılmış olsun ya da olmasın genellikle ‘cam’ olarak tanımlanır.

    Devamını Göster

    Silikon cephe sistemi tamamen cam görünümlü, strüktürel silikon uygulamalı giydirme cephe sistemidir. Giydirme cephe profilleri ve bina tasarım faktörleri  belirlendikten sonra kullanılacak yatay ve düşey profillerin bir araya gelmesi ile oluşturulur. Alüminyum profiller, belirlenen profiller ile dikey ve yatay aks ölçülerine göre şekillendirilir ve karkas hareketli u ankrajlar ile döşeme betonuna monte edilir.

    Strüktürel Silikon Cephe sisteminde her türlü alüminyum profil dışarıdan görülür. Bunun yerine 15mm Cam bağlantılar, aradaki boşlukları neredeyse görünmez hale getirir. Cam paneller arası sızdırmazlık EPDM conta ile sağlandığından paneller arasına sızdırmazlık silikonu uygulanmaz.

    Devamını Göster

    Işıklık sistemleri, gün ışığı alan ve havalandırmalı bir bina sağlar. Doğru bir şekilde seçilip kurulduktan sonra, enerji açısından verimli bir tavan penceresi ısıtma, soğutma ve aydınlatma maliyetleri gibi çeşitli dış unsurları en aza indirmeye yardımcı olabilir. Işıklık sistemleri genellikle cam ile inşaa edilir, ancak diğer materyaller ve teknolojilerle de bu sistem kurulabilir.

    Yapınızın tavan penceresinden beklenen performansı göz önüne alarak, bina genelinde farklı tavan penceresi konumları için farklı tipte ışıklık camlarının kurulumunu mümkün kılabiliriz. En yaygın görülen ışıklık cam şekilleri arasında dikdörtgen, dairesel, oval, elmas, üçgen, çok kenarlı ve boru şekilleri yer almaktadır.

    Işıklık, (skylight olarak da bilinen sistemler) doğal ışığı kullanmak için tasarlanmış, yoğun kanallı ve yoğunlaştırılmış kanalsız olarak kullanılabilir.

    Devamını Göster