Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Faciadan dönüldü: Öğrenci servisi alev alev yandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde öğrenci taşıyan minibüsün alev alev yanması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

banner279
28 Şubat 2017 Salı 18:06

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde öğrenci taşıyan minibüsün alev alev yanması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Nurettin Sayar Caddesi üzerinde okula gidecek öğrencileri evlerinden alan Mustafa B. idaresindeki 11 DG 100 plakalı minibüste bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın çıktığı sırada minibüste bulunan öğrenciler, servis sürücüsü ve çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede tahliye edildi. Yangının kısa sürede büyümesiyle birlikte minibüs alev topuna döndü. O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Minibüsteki öğrencilerin kısa sürede tahliye edilmesi ile büyük bir facianın önüne geçirilirken, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte minibüs ve park halindeki bazı araçlara sıçrayan yangın kısa sürede söndürülerek, kontrol altına alındı.

Öte yandan, yangının minibüsün kapısındaki elektrik kablolarının kısa devre yapmasıyla çıktığı iddia edilirken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 28.02.2017 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287