Power Pulse Yeni Nesil Dedektör üretimi

Power pulse dedektör firması, RGB Elelektronik bünyesinde 8 yılı aşan üretim zamanı boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını duymaktadır. Power pulse dedektör firması metal dedektör üretimi yapmaktadır.

banner279
11 Ocak 2017 Çarşamba 17:24
Power Pulse Yeni Nesil Dedektör üretimi

Dedektör sistemlerimiz çağımızın modern teknolojik imkanları ile üretilmiştir.

Dedektör, özellik olarak; pulse induction ve manyetometre ile aynı cihaz içerisinde kullanıma sunulmuştur. Metal ayrımını değerli – değersiz şeklinde yapabilir. Dil desteği vardır. Dedektör GPS sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde araştırma yapılan yerlerin uydu koordinat bilgileri ve elde edilen veriler saklanıp kayıt yapılabilmektedir.  Dedektör bluetooth sistemi ile bilgisayara kablosuz bağlanabilme özelliğine sahiptir. Bilgisayar programında detaylı yer altı 3D grafik görüntüleri oluşturulabilmektedir. Dedektör besleme voltaj aralığı 6-12 volt arası istenilen değer seçilebilmektedir. Dedektör içerisinde step up-down voltaj düzenleyici sistem mevcuttur. Altın ve bakır metallerine hassasiyeti artırılmıştır.

Kayan yazı üretim sistemimiz, tamamen otomatik SMD dizgi makinalarında hatasız olarak üretilmektedir. Renkli kayan yazı sistemlerinde 1/1 tarama (static) tarama yöntemi kullanılmaktadır. Bu sayede hem titremeyen hem de çok parlak bir sistem elde etmekteyiz. Kayan yazı tabela programı olarak kendim geliştirmiş olduğumuz Anipanel isimli programı kullanmaktayız.  Anipanel kayan yazı programı tamamen Türkçe ve simülatör özelliği olan, kalay kullanılabilen bir programdır.

Detaylı bilgiyi http://www.altindedektor.net - www.kayanyazi.gen.tr  web sitelerimizden görebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280