Bitlis'te hayat durdu

Bitlis’te tipi nedeniyle tüm yolların kapatılması nedeniyle hayat adeta durdu.

banner279
01 Şubat 2017 Çarşamba 19:50
Bitlis'te  hayat durdu

Bitlis’te tipi nedeniyle tüm yolların kapatılması nedeniyle hayat adeta durdu.

İl genelinde öğleden sonra etkili olan şiddetli kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Tipi nedeniyle görüş mesafesinin olmaması sonucu birçok araç yollarda kaldı. Bitlis Valiliği ise; Bitlis-Baykan, Bitlis-Tatvan, Bitlis-Mutki, Bitlis-Hizan, Bitlis-Muş, Tatvan-Ahlat, Ahlat-Ovakışla-Bulanık, Ahlat-Malazgirt ve Adilcevaz-Malazgirt yol güzergahlarının aşırı tipi nedeniyle görüş mesafesinin olmamasından dolayı kapatıldığını duyurdu.

VATANDAŞLAR HASTANEDE MAHSUR KALDI

Tipi nedeniyle yolların kapatılması sonucu Rahva mevkiindeki Tatvan Devlet Hastanesinde bulunan birçok hasta, hasta yakını ve hastane personeli de içeride mahsur kaldı. Hastane yönetimi ise anonslarla yoğun kar fırtınası olduğu ve bu sebeple yolların kapandığını duyurarak, yola çıkılmaması uyarısı yaptı. Hastaneye gelen birçok hasta yakını da, yolların kapanması nedeniyle hastanede beklemek zorunda kaldı.

Son Güncelleme: 01.02.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287