Bodrum’da terörist alarmı

İstanbul Ortaköy’de bulunan Reina katliamını yapan terörist için Ege’de bulunan turizm bölgelerinde polis ve jandarma ekipleri alarma geçti.

banner279
06 Ocak 2017 Cuma 18:22

İstanbul Ortaköy’de bulunan Reina katliamını yapan terörist için Ege’de bulunan turizm bölgelerinde polis ve jandarma ekipleri alarma geçti.

Yılbaşı gecesi Ortaköy’de bulunan gece kulübünde da 39 kişiyi öldüren DEAŞ’lı terörist için güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarıldı. Ege kıyılarından Yunan adalarına kaçma ihtimali üzerine Muğla’nın kıyı ilçelerinde polis ve Jandarma ekipleri 24 saat boyunca araç kontrolleri yapıyor. Kos, Kalimnos ve birçok yunan adasına geçme ihtimali üzerine polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri alarma geçti. Bodrum’un giriş ve çıkışlarında güvenlik seviyesi üst düzeye çıkarılırken ilçeye giriş yapan araçlar didik didik arıyor. Durdurulan araçlarda kimlik kontrolünün yanı sıra özel eğitimli köpeklerle de araç içleri ve bagaj kontrolleri yapılıyor.Vatandaşlar ise uygulamaların güvenlik için çok önemli olduğunu söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 06.01.2017 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287