Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu Dağı D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkiilerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 17:32
Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu Dağı D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkiilerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor.

Bolu Dağı TEM otoyolu ve D100 karayolu mevkiilerinde sabah saatlerinde başlayan hafif kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Şiddetli kar yaşının başladığı Bolu Dağı’nda sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri kar yağışının şiddetlenmesi nedeniyle D-100 ve TEM otoyolu üzerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Sürücüler, ışıklı tabelalar ve polis ekipleri tarafından hız yapmamaları konusunda uyarıldı.

(Bülent Velioğlu - Faruk Çidem/İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287