Bolu Dağı’nı kullanacak sürücüler dikkat

Bolu Dağı’nda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırdı. Bolu Dağı’nda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Bolu Dağı D-100 karayolu ve TEM Otoyolu mevkilerinde etkisini artırarak devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri...

banner279
28 Aralık 2016 Çarşamba 19:22
Bolu Dağı’nı kullanacak sürücüler dikkat

Bolu Dağı’nda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırdı.
Bolu Dağı’nda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Bolu Dağı D-100 karayolu ve TEM Otoyolu mevkilerinde etkisini artırarak devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının Perşembe ve Cuma günleri de devam edeceğini belirtti. Karayolları ekipleri trafikte herhangi bir aksamaya neden olmaması için yollarda tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sürücüler yol üzerinde ışıklı levhalarla dikkatli olmaları konusunda uyarılırken, yetkililer sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardı.
 

Son Güncelleme: 28.12.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287