Polis Köpeği Durdurulan otobüs'ten 150 bin TL’lik eroin çıkarttı

Bolu’da polisin bir otobüste yaptığı aramada 150 bin TL değerinde olan 4 kilo eroin ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin...

banner279
10 Ekim 2016 Pazartesi 19:05
Polis Köpeği Durdurulan otobüs'ten 150 bin TL’lik eroin çıkarttı
Bolu’da polisin bir otobüste yaptığı aramada 150 bin TL değerinde olan 4 kilo eroin ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin TEM Otoyolu’nda durdurdukları bir otobüste polis köpeği Sezar ile yaptıkları aramada valiz içinde paketler halinde 4 kilo eroin ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 150 bin TL olduğu belirtilen eroinlere el konulurken, valizin sahibi Servet E. gözaltına alındı. Çiftçilik yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Servet E., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.10.2016 03:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287