Eğitim denince hemen gözlerimizi çevirir, kullaklarımızı dikeriz. Nedenine gelince eğitimin yaşı olmadığı gibi hepimizi uzaktan veya yakından ilgilendiriyor. Konu hele ki; bir eğitimci olunca olumlu veya olumsuz yönleri hepimizi daha fazla ilgilendiriyor. 

Şimdi gelelim, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'a maşallah on parmağında on marifet olan, candan, samimi, gerçekten çalışan eğitimci ve öğrenci dostu olmasından ziyade sanki milli eğitim müdürü değil, maşallah harita mühendisi gibi projelerle boğuşarak yerinde durmak bilmiyor. Makamına gitsen yerinde olmuyor, sahada devamlı koşturup canla başla mücadele veriyor. Bu enerjiyi nerden alıyor açıkçası merak ediliyor?

Şener bey'e neden harita mühendisi gibi çalışıyor dedim.  Müdür bey'in makam odasında bulunan masasının üzeri tatil boyunca olduğu gibi hala projeler ve haritalarda dolup taşmış durumda. Müdür bey'in eğitimde yatırımlara yeni projelere ve yapımı devam eden okullara yönelmesi çalışmaların hız kazanması için sürekli yerinde incelemelerde bulunması, Gebze'de eğitim öğretim adına bence bulunmaz bir nimettir. 

Bırakın mesai saatini, okulların tatil döneminde bile bir İlçe Müdürü'nün bu kadar yüksek enerjiyle çalışmasını görmek eğitime gönül veren her kesimi mutlu ederken, kamuoyunda merak edilen, E5 yanı eski Askeri Gazino’nun olduğu yerin Gebze Osmangazi Orta Okulu ile birleşme projesinin ne zaman başlayacağını da kendisine sormak gerekiyor.

Tam kayıt dönemi bazı kesimlerce yalakalık yaptığım kesinlikle düşünülmesin benim yeni kayıt ettirecek çocuğumda yok, kayıt işimde yok. Doğruları yazdığım gibi yarın yanlış bir şey gördüğümde de hiç şüpheniz olmasın yine yazarım. Yeri geldiğinde kim olursa olsun eleştiri, yeri geldiğinde gerek yazılı, gerek yayınlarımda sözlü takdir etmeyi de çok iyi bilir sesimi de istediğim her yere çok rahat duyurabilirim.

Günün Sözü: Çalışanı kim olursa olsun her zaman takdir et, yatanı, kapısında kuyruk olanı da eleştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner280