Aşık olduğu kızı vurup intihar etti

Bursa’da sosyal medya üzerinden tanıştığı kıza aşık olan çılgın genç, dışarı çıkmaya ikna edemediği genç kızı vurup intihar etti. Olay merkez Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi Deste Sokak’ta meydana geldi. 24 yaşındaki Hasan...

banner279
17 Eylül 2016 Cumartesi 20:17
Aşık olduğu kızı vurup intihar etti

Bursa’da sosyal medya üzerinden tanıştığı kıza aşık olan çılgın genç, dışarı çıkmaya ikna edemediği genç kızı vurup intihar etti.
Olay merkez Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi Deste Sokak’ta meydana geldi. 24 yaşındaki Hasan Şuayip Atçı askerden izin alıp Bursa’ya geldi. İzin bitiminde askeri birliğine dönmeyen Atçı, sosyal medyada tanıştığı 30 yaşındaki Alev K.’nın evine geldi. Genç kızı dışarıya çıkartmak isteyen Atçı, ret cevabı aldı. Bunun üzerine tartışma yaşandı. Atçı, yanında taşıdığı silahla önce Alev K.’yı göğsünden, sonra da kendisini başından vurdu. Genç kız da saldırgan da öldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287