Hurdacıların kavgası cinayetle bitti

Bursa’da iki hurdacı arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. HABER24

banner279
22 Mart 2017 Çarşamba 11:53
Hurdacıların kavgası cinayetle bitti

Bursa’da iki hurdacı arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi Gündoğdu Sokakta meydana geldi. Hurdacılık yapan Sinan Yalçıner (33) ile aynı mesleği yapan Ali G. (34) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ali G., Sinan Yalçıner’i bıçakla yaralayıp, kaçtı. 112 ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 1 çocuk babası Yalçıner, hayatını kaybetti.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi suç aleti bıçakla birlikte arkadaşının evinde yakaladı. Şüpheli ifadesinde, “Sinan Yalçıner ile birlikte kablo satışı konusunda aramızda tartışma çıktı. Çalışanlar bizi ayırdı. Ancak akşam telefonla görüşüp tekrar buluştuk. Onun da elinde satır vardı” dediği öğrenildi. Ayrıca şüphelinin de kafasında ve ayağından kesici alet ile yaralandığı ortaya çıktı.

(Ahmet Faruk Çabuk/İHA)

Son Güncelleme: 22.03.2017 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287