Başbakan’ın mitingi öncesi 3.8 büyüklüğünde deprem

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ayvacık’taki mitingi öncesinde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem korkuttu. HABER 24

banner279
18 Mart 2017 Cumartesi 19:26
Başbakan’ın mitingi öncesi 3.8 büyüklüğünde deprem

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ayvacık’taki mitingi öncesinde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem korkuttu.

6 Şubat tarihinde 5.3 şiddetinde depremin yaşandığı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıl dönümünde yeni bir sarsıntı yaşandı. Merkez üssü Yukarıköy olan 3.8 şiddetindeki depremde herhangi bir yıkım yaşanmadı.

Ayvacık Yukarıköy’de halka seslenecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın miting alanına gelmesine dakikalar kala yaşanan deprem başta depremzedeler olmak üzere miting nedeniyle bölgeye gelen herkesi korkuttu. Deprem sırasında kapalı alanlarda bulunanlar koşarak dışarıya çıktı. Depremden 10 dakika sonra bölgeye gelen Başbakan Binali Yıldırım başbakanlık otobüsünün üzerinden halka seslendi. 2017 yılının sonuna kadar yaraların sarılıp yıkılan binaların yerine yenilerinin yapılacağının müjdesini veren Başbakan, daha sonra konteynerleri gezip depremzedeler ile bir araya geldi.

(Murat Yüksel-İpek Güney / İHA)

Son Güncelleme: 18.03.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287