Çankırı'da yanan köy havadan görüntülendi

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Serçeler köyünde bir evde çıkan yangında alevlere teslim olan köy, drone ile havadan görüntülendi.

banner279
04 Nisan 2017 Salı 15:56

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Serçeler köyünde bir evde çıkan yangında alevlere teslim olan köy, drone ile havadan görüntülendi.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesine bağlı Serçeler köyünde bir kadının sobayı yakarken çıkan kıvılcımlardan başlayan yangının ön hasar raporu tamamlandı. Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre 45 haneli köydeki 29’u ev, 8’i ahır olmak üzere toplam 37 yapının hasar gördüğü bildirirken, AFAD ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince hasar tespit çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Kesin hasar tespitinin yapılan incelemeler sonrasında ortaya çıkacağı belirtilen açıklamada can kaybının yaşanmadığı vurgulandı.

YANGININ BÜYÜKLÜĞÜ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Sobadan çıkan kıvılcımla başlayan ve neredeyse köyün yarısını saran yangının büyüklüğü günün ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. Çankırı’nın Ilgaz ilçesine bağlı Serçeler köyü drone ile havadan görüntülendi.

HABER 24

Son Güncelleme: 04.04.2017 16:50
Anahtar Kelimeler:
KöyçankırıHavaDrone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287