Geçtiğimiz akşam stüdyo konuğum şampiyonluk yolunda olan mor beyaz bayraklı takım Gebze Spor Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk'tü. Yaklaşık iki saat süren canlı yayında bir yandan Gebze Spor dünden bu güne 1955'den 2018'e geldiği nokta konuşulurken, diğer yandan Gebze sevdalıları, sporseverler, Gebze spor taraftarları birlik, beraberlik mesajlarıyla adeta bizi mesaj yağmuruna tuttular.

Program başlangıcında Gebze Spor Başkanı Yusuf Öztürk geçmişten günümüze Gebze Spora emek vermiş, yöneticilik yapmış, bütün yönetici ve futbolculara bizzat teşekkür ederek şükranlarını sunarken, hayatta olmayanlara da Allah'tan rahmet diledi. Gebze Spora maddi ve manevi destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e, iş adamlarına ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller'e teşekkür ederken program boyunca Gebze spor Sportif Direktörü Abbas Sır'ı ve kendisine en büyük desteği veren ailesini dilinden düşürmedi. Başarısının arkasında ailesinin olduğunu vurgulayan Öztürk ilk defa canlı yayında programa çıkmasına rağmen oldukça keyifliydi.

Gelen soruları, Gebze spor başkanı Yusuf Öztürk bizzat yanıtlarken, sohbet eşliğinde geçen programa katılım oldukça fazlaydı. Gelen mesajlarda verilen birlik beraberlik mesajları, Gebze Sporun birlik beraberlikten yana olan fanatik taraftarına sahip olduğunu, şampiyonluk yolunda sırtının yere gelmeyeceğinin en büyük işaretiydi.

Program boyunca İlimiz geneli ve İl dışı başka takımların taraftarlarından gelen birlik beraberlik mesajları da sporda birlik beraberliğin, kardeşliğin göstergesiydi. Başarıda özellikle futbolcuların disiplinli ve ahlaklı olduklarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, aklımıza Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklı Olanını Severim.” sözünü getirdi.

Gebze'de irili ufaklı birçok sanayi bölgesi olmasına rağmen sanayi bölgeleri içinde ve dışında hizmet veren dev sanayi kuruluşlarından destek almadan yılmadan, yıkılmadan, büyük kararlılık ve sabırla bu günlere gelmesini takdir edilerek emeği geçenlere de yürekten teşekkür etmek gerekiyor.

Gebze Spor emeklerken yürümeye, yürürken koşmaya, koşarken şampiyon olma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlerken Gebze'nin İl olması öncelikle Gebze Sporun Şampiyon olmasından geçiyor.

Ne diyelim, önce Gebze'nin gurur kaynağı Gebze Spor şampiyon olsun, mor beyaz bayrağımızı göklere çıkaralım, sonrasında yıllarca İl olmayı çoktan hak eden arka bahçe görünen Gebzemizi İl yapalım.

Gebze spor emekleyerek bu günlere gelirken yanında olup gerçekten maddi ve manevi gönülden destek verenlerle ayaklanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla koşarken sonradan destek verenlerin iyi ayırt edilmesi gerekir.  

Gebze Spora Şampiyonluk yolunda başarılar dilerken, sporcularından, yöneticilerine, taraftarlarından, fanatiklerine, sevdalılarına bugünkü gibi daima birlik ve beraberlik içinde kalmalarını temenni ediyor, başkandan Gebze Spor formamı beklediğimi belirtiyorum.

Mor Menekşe için "O Sene Bu Sene" olsun başarılar, şampiyonluklar sizlerin olsun. Yolunuz açık olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.