Yıllardır, hafta içi iftar saatleri yayın saatlerime denk geldiğinden düzenlenen iftar yemeklerine katılamasam da hafta sonu Kadir Gecesi Çayırova Kızılay Şubesi Başkanı Halil Keskinoğlu tarafından düzenlenen iftar programına müsait olduğumdan dolayı katılma şansına sahip oldum.

“İftar ve Sahur” programı düzenleyen Kızılay Çayırova Şubesi’nin iftarına katılım oldukça yoğundu. Bana göre tam amacına uygun bir iftar yemeğiydi. Neden amacına uygun bir iftar yemeğiydi? Siyasetten uzak, etiketten uzak, en önemlisi israftan uzak Allah rızası için verilen sade ve keyifli tüm katılanları memnun eden bir iftar yemeğiydi.

Vatandaşların çoluk, çocuk yoğum katılım sağladığı Merkez Camiinde düzenlenen iftar ve sahur programında maddi ve manevi emeği geçen, katkı sağlayanlardan Allah razı olsun.

Dal Lunapark Yön. Kur. Bşk Özcan Dal, Müsiad Şube Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetimi, Kızılay Şube Bşk. Halil Keskinoğlu, Erzincanlılar Derneği GEDİDAÇ Başkanı Uğur Öcal, Merhum Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü’nün kardeşi Mehmet Pembemgüllü, Selim Ekinci, Gebze Center Yönetiminden Resül Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Çayırova için asıl yazman gereken iftar yemeğinden de önemli olan geçtiğimiz günlerde iki gün sürecek kan bağışı için Kızılay’ın mobil aracının yer ve elektrik probleminden dolayı kan alamadan geri gitmesi Çayırova Kızılay gönüllülerini ve kan bağışı yapacak gönüllü vatandaşları derinden üzmüştür.

7.Mart.2018 tarihli Çayırova’da Engelli Vatandaşların Asansörü Neden Çalışmıyor? Başlıklı yazım üzerinden zaman geçmesine rağmen hala Çayırova E-5 üzeri Pimaş fabrikası yanında bulunan üstgeçitteki mobilyacılar tarafındaki engellilere ve yaşlılara kolaylık sağlayan asansörün çalışmıyor olması vatandaşı üzmeye devam ediyor.

Çayırova’da vatandaşı hem üzen, hem de üzmeye devam eden sorunların yaşanmaması ve çözülmesi dileği ile esen kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.