Çorum’da Bayan kasiyeri etkisiz hale getirip marketi böyle soydular

Çorum’da alışveriş yapmak için girdikleri marketten, bayan kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadan para çalan 3 kişi, polisin başarılı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. HABER 24

banner279
16 Mart 2017 Perşembe 18:25

Çorum’da alışveriş yapmak için girdikleri marketten, bayan kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadan para çalan 3 kişi, polisin başarılı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet veren bir süpermarkete giren K.K. ve O.K., aldıkları ürünün ücretini ödemek için kasaya yöneldi. Şüphelilerden K.K., kasadaki bir müşterinin marketten ayrılmasının ardından aldığı ürünün bedelini bayan kasiyere verdi. Bu sırada bayan kasiyerin arkasından yaklaşan diğer şüpheli O.K. de genç kızı boynundan çekerek yere yatırdı. Hem aldıkları ürünleri hem de kasadan yaklaşık bin 500 lirayı alarak kaçan şüpheliler, marketin kapısına çarpıp, camının kırılmasına neden oldu.

Şüpheliler, kısa sürede olay yerinden uzaklaştı. Kasiyerin ve mağaza yöneticilerinin ihbarıyla kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kasiyerin ifadesi ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, olayı gerçekleştiren K.K., O.K. ve market dışında gözcülük yapan B.S.E.’yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki sorgularının ardından “yağma” suçundan adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 16.03.2017 18:57
Anahtar Kelimeler:
AbdFüzeGüney Kore
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287