Corona virüsü takip sitesi erişime açıldı - Covid-19 gov tr-https://covid19.saglik.gov.tr/

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü ile ilgili Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Bakan Koca açıklama yaptı. Güncel vaka sayısını bildiren Koca, coronavirüs takip sitesi https://covid19bilgi.saglik.gov.tr/tr/ erişime açıldığını duyurdu. Sağlık Bakanlığı corona virüsü takip ekranı üzerinden vaka ve ölüm sayıları bildirilecek.

banner279
28 Mart 2020 Cumartesi 20:22
Corona virüsü takip sitesi erişime açıldı - Covid-19 gov tr-https://covid19.saglik.gov.tr/

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)

Koronavirusler (CoV), soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS-CoV) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS-CoV) gibi daha ciddi hastalıklara kadar çeşitli hastalıklara neden olan büyük bir virüs ailesidir. 

COVID-19 (Yeni Koronavirüs Hastalığı) Nasıl Bulaşır?

Hasta bireylerin öksürmeleri aksırmaları ile ortama saçılan damlacıkların solunması ile bulaşır. Hastaların solunum parçacıkları ile kirlenmiş yüzeylere dokunulduktan sonra ellerin yıkanmadan yüz, göz, burun veya ağıza götürülmesi ile de virüs alınabilir. Kirli ellerle göz, burun veya ağıza temas etmek risklidir.

Türkiye'deki Güncel Durum Tıklayınız:https://covid19.saglik.gov.tr/

Son Güncelleme: 28.03.2020 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287