DİŞ HEKİMLERİMİZ COVİD-19 İLE MÜCADELEDE SAHADA

Kocaeli Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekimimiz ve 32 yardımcı sağlık personelimiz, (Hemşire, Memur, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Diş Klinik Destek Personeli) ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek vermişlerdir.

banner279
27 Mayıs 2020 Çarşamba 13:59
DİŞ HEKİMLERİMİZ COVİD-19 İLE MÜCADELEDE SAHADA

Kocaeli Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekimimiz ve 32 yardımcı sağlık personelimiz, (Hemşire,  Memur,  Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Diş Klinik Destek Personeli) ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek vermişlerdir. İhtiyaç duyulan kamu kurum ve kuruluşlarında, İlçe Sağlık Müdürlüklerimiz ile birlikte test ekiplerinde, hastane ve filyasyon çalışmalarında görev almış ve almaya devam etmektedirler.

Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray ÜNALDI; “Koronavirüsle mücadelenin çok önemli ayağı olan filyasyonda;  Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid polikliniklerinde ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan tüm personelimize teşekkür ederiz. Bu hastalığı yok etmek için gösterdikleri katkılar; hastanelerde, ev ev dolaşıp filyasyon görevinde, karantina yurtlarında, ilçe sağlıklarda ve polis kontrol noktalarında ateş ölçerken yaptıkları bu fedakârlıklar asla unutulmayacak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak toplumun sağlığı için gereken tedbirleri almaya ve verilecek görevleri üstlenmeye her zaman hazırız” dedi.

Tüm dünyada özellikle sağlık sektöründe çalışanlar açısından hayati riskli ve yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz. Bu görünmez düşmanı hep beraber yeneceğiz. Siz halkımızdan istediğimiz tek şey ise sosyal izolasyon kurallarına uyarak biz sağlık çalışanlarına destek olmaya devam etmenizdir. EVDE KAL TÜRKIYE!

Son Güncelleme: 27.05.2020 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287