Evde Karantinaya Uymayanlar Yurtlarda Ücretli Kalacak

Kocaeli'de, evde izolasyonda olması gerekirken, dışarıya çıkarak karantina ihlali yapan kişiler, İçişleri Bakanlığı’nın kararı gereği zorunlu olarak yurtlarda karantinaya alınacaklar.

banner279
18 Eylül 2020 Cuma 10:35
Evde Karantinaya Uymayanlar Yurtlarda Ücretli Kalacak

Kocaeli'de, evde izolasyonda olması gerekirken, dışarıya çıkarak karantina ihlali yapan kişiler, İçişleri Bakanlığı’nın kararı gereği zorunlu olarak yurtlarda karantinaya alınacaklar. Bu süre zarfında ise konaklama, yemek ve temizlik için ücret de ödeyecekler.

Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince, evde izolasyonda olması gerekirken karantina ihlali yaptığı tespit edilen ve yurtlarda karantinada kalacak olan kişilerin bu süre zarfında ne kadar ücret ödeyeceği Valilik tarafından belirlendi. Bu kişiler evlerinde karantina ve izolasyona uymadıkları için zorunlu olarak yurtlara yerleştirilecek ve konaklama, yemek ve temizlik için bedelini ödeyecekler.

GÜNLÜK EN AZ 80 TL

Özel kişisel ihtiyaçları hariç yurttaki genel hizmetler (konaklama, yemek ve temizlik) için belirlenen (KDV dahil) günlük 80 TL bireysel maliyetin ve şampuan, diş macunu, diş fırçası gibi özel kişisel temizlik ürünlerinin talep edilmesi halinde bunlar için de toplam konaklama ücretine bir sefere mahsus (KDV dahil) 25 TL eklenerek bu bedeller kendilerinden tahsil edilecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287