Kocaeli Darıca İlçesinde koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor

Uğur GENCER/ Darıca’da Korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında ilçe kaymakamı Yüksel KARA ve ilçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş DOĞAN Darıca sokaklarını karış karış gezerek iş yerlerini denetledi.

banner279
16 Kasım 2020 Pazartesi 15:48
Kocaeli Darıca İlçesinde koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor

Kaymakam Yüksel KARA ve beraberinde İlçe sağlık müdürü Dr.Ulaş DOĞAN ile birlikte korona virüs ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yaptı.

İçişleri Bakanlığının Covid-19 genelgesi kapsamında İlçemiz iş yerlerinde kapsamlı denetimlerde bulunuldu. Denetimlere katılan Kaymakam KARA , esnafın hijyen, mesafe ve maske takma kurallarına uyup uymadığını ve yeni genelge kuralları olarak gece saat 22.00’ de işyerlerinin zamanında kapatılıp ve kurallara riayet edilip işyerlerinin kapatılıp kapatılmadığını denetledi.

Yapılan denetimlerde iş yerleri çalışanlarına ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında gerekli uyarılarda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287