Vaka artışları nedeniyle 23 ilde kısıtlama getirildi!

Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayısında yaşanan hızlı artış nedeniyle Ankara'nın da aralarında olduğu 23 kentimizde 65 yaş ve üzeri vatandaşlara dolaşım sınırlaması getirildi.

banner279
18 Ağustos 2020 Salı 11:57
Vaka artışları nedeniyle 23 ilde kısıtlama getirildi!

Sosyal mesafe ve maske takmak gibi bireysel önlemlere uyulmaması nedeniyle vaka artışının yaşandığı Türkiye'de bazı yasaklar yeniden uygulamaya kondu.Erzincan, Eskişehir, Mardin, Ordu, Kastamonu, Ankara, Bursa, Kütahya, Batman, Sivas, Manisa, Kırıkkale, Aksaray, Bartın, Elazığ, Kayseri, Şanlıurfa, Yalova, Siirt, Kahramanmaraş, Malatya, Düzce ve Sivas'ta 65 yaş üstü vatandaşlara çeşitli sınırlamalar getirildi.
65 yaş ve üzeri vatandaşların dernek ve kooperatif gibi sivil toplum kuruluşlarının etknilik ve toplantıları, düğün, cenaze, pazar yeri, sosyal faaliyetler, alışveriş merkezi, çay bahçesi, kafe, kıraathane, piknik alanları, asker uğurlamaları , taziye çadırı ve taziye evi gibi alanlarda toplanmaları ve taziye ziyaretleri, toplu taşıma araçlarını kullanmaları  sinema, konser, tiyatro, gösteri merkezi kalabalık noktolardaki kapalı ve açık oturma alanlarına gitmeleri ve belirtilen saatler haricinde sokağa çıkmalarına kısıtlama getirildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287