Kamyona çarpan otomobil ikiye bölündü: 1 ölü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin iki bölünmesi sonucu meydan gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 yaralandı.

banner279
08 Ocak 2017 Pazar 20:26
Kamyona çarpan otomobil ikiye bölündü: 1 ölü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin iki bölünmesi sonucu meydan gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 yaralandı.

Kaza, Sarayköy ilçe merkezindeki döner kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tali yoldan kavşağa kontrolsüz bir şekilde gelerek, kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen Aydın Deprem idaresindeki 48 TS 732 plakalı otomobil, soğan yüklü 06 PVC 91 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünürken, otomobilin ön bölgesi kamyonun altına girerek ezildi. Otomobil arka kısmı ise savrulduktan sonra elektrik direğine çarptı.

Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Aydın Deprem, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Ağır yaralanan Aydın Deprem ve Muzaffer Uçkun, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Aydın Deprem kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Muzaffer Uçkun’un ise kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 09.01.2017 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287