“Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” Yaptığı işi özellikle bu dönemde savsaklayanların irdelenmesi gerekir.

Hangi kurum ve kuruluş olursa olsun meydana gelebilecek her türlü aksaklık direk olarak iktidar partisi AK Parti’ye en büyük, en derin zararı verir. Kanayan yaraya tuz basmak yerine yarayı sarmak gerekir.

Birey olarak mücadele kişiyi, ekip olarak mücadele aynı yola baş koyan ekibi güçlendirir. Kimse kusura bakmasın ister özel sektör, ister devlet sektörü olsun kimse yediği kaba edemez. Hükümetimiz vatandaşa çıkardığı aflarla, kolaylık sağlarken devletimizin tüm birimlerinde çalışanlarında vatandaşa her türlü kolaylıkları sağlayarak yanında olması vatandaşa olabilecek her ne varsa imkânlar çerçevesinde rampa yokuş yapmadan sunması gerekir.

Aksi takdirde bir kurumda olumsuzluk gören bir vatandaş kurumdan önce mevcut hükümeti eleştirip bakış açısını değiştirir. Bakış açısı değişen vatandaş öfkesiyle sandıkta bunun hesabını mutlaka soracaktır.

Ak Parti içinde siyaset yapan siyasilerin bence mevcut çalışmalarından daha da önemli olan bu konuya özellikle dikkat edilmesi gerekiyor.

Örnek verecek olursak bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisinin yaptığı bir hata o güvenlik personeline veya güvenlik firmasına yansımaz direk olarak alışveriş merkezine mal olur. Bu durumda kurumlarda yaşanacak bir olumsuzlukta mevcut hükümete katma değerli olarak olumsuz şekilde yansıyacaktır.

Seçime sayılı günler kala siyasi kazanlar kaynarken vatandaşı zora sokacak her şey den kaçınılması gerekir. Devletimiz her zaman 18 yaşındadır. Sürekli olumsuzlukların meydana geldiği, basında sürekli sorunları yansıyan devlet kurumları irdelenerek ivedi gözden geçirilmelidir. Kaleyi içten yıkmak isteyenlere fırsat verilmemelidir.

Herkes elini taşın altına sokması gerekir. Başarmak gönülden ekip işidir. Hangi partili olursa olsun Liderini, Partisini seven kendi görüşüne saygı görülmesini isteyen önce kendisine dikkat etmesi gerekir. Dalgalanan şanlı Türk Bayrağı hepimizindir. Öfkeyle, şiddetle, karalamayla, algıyla bir yere varılmaz. Hesap sorma yeri herkesin özgür iradesi ile oy kullandığı sandıktır. Aksi takdirde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar en yakınınızı kırmanıza neden olurken toplum içinde gerginlikleri meydana çıkarır.

“Gerçekten” Vatan, Millet, Hizmet aşkıyla siyasi partilerden Milletvekili aday adayı olanlar için sıra dışı kalmak, istenilen sırada olamamak önemli olmamalıdır. Bu bir siyasi yarıştır.

Relaks olmak gerekir.

Vatan aynı Vatan

Millet aynı Millet

Kaderine boyun eğip hizmet edecek olanlara destek olman gerekir. Sıralar değişse de kalpteki “Vatan Millet” sevgisi değişmemelidir. Türkü, kürdü, lazı, çerkezi, alevisi, sünnisi olarak altında yaşadığımız bu bayrak, bu Vatan hepimizindir.

"Kahpe içerden olunca kapı kilit tutmaz oğul !
Halk içinde bozgunculuk yapan haindir oğul !"

(Dede Korkut)
Allah'ım, bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet eden kâfirleri ve onlara destek verenleri kahreyle.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.