Dilovası TEM’de 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kocaeli TEM otoyolu İzmit ve Dilovası kesimlerinde polis tarafından durdurulan 3 farklı TIR’ın tanker kısımlarına zulalanmış 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla...

banner279
22 Kasım 2016 Salı 12:36
Dilovası TEM’de 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kocaeli TEM otoyolu İzmit ve Dilovası kesimlerinde polis tarafından durdurulan 3 farklı TIR’ın tanker kısımlarına zulalanmış 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince TEM otoyolunda yapılan kontrollerde şüpheli araçlarda arama yapıldı. Farklı zamanlarda TEM otoyolu İzmit ve Dilovası kesimlerinde durdurulan 3 TIR’da arama yapan polis ekipleri, araçların tanker kısımlarına zulalanmış halde toplam 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Ele geçirilen sigaralara el konulurken olaylarla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişiden A.Y. ve F.D. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.K. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltında bulunan A.A., A.A ve M.İ. adlı diğer 3 kişinin de işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği açıklandı.
 

Son Güncelleme: 22.11.2016 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287