Dolar ve Euro kurunda son durum 

Dolar ve Euro’da gece yarısı yaşanan büyük artışın ardından sabah saatlerinde son durum merak konusu oldu. İşte son durum; 

banner279
03 Ocak 2019 Perşembe 10:16
Dolar ve Euro kurunda  son durum 


Dolar ve Euro’da gece yarısı yaşanan büyük artışın ardından sabah saatlerinde son durum merak konusu oldu. İşte son durum; 
Dolar ve Euro kuru en son ne kadar oldu? Vatandaşlar gece yarısı döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin ardından büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gece yarısı dolar 5.70’i görürken Euro ise 6.41’e kadar çıktı.Saba saatlerinde Dolar ve Euro’daki son durum merak konusu oldu.Gece hızla yükselen dolar daha sonra hızlı bir şekilde geriledi ve şu sıralar 5.45 seviyesinin üzerinde seyrediyor. 
Gece yarısı aniden yükselen Euro ise şu sıralar 6.20’nin üzerinde seyrediyor.Bu aniden yaşanan artışların nedeni olarak ise; uluslararası piyasalarda görülen volatiliteden dolayı riskten kaçış ve Asya'daki hacimsiz işlemlerde algoritmaların tetiklenmesi olarak gösteriliyor.
 

Anahtar Kelimeler:
DolarEuroKur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287