Almanya'da araç yayaları ezdi

Almanya’nın Münster kentinde bir aracın kalabalığın içine dalması sonucunda saldırganla birlikte 4 kişinin öldüğü, altısı ağır 20’nin üzerinde yaralı olduğu kaydedildi.

banner279
08 Nisan 2018 Pazar 13:54
Almanya'da araç yayaları ezdi



Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Münster kentinden meydana gelen kamyonetli saldırı ile ilgili Almanya İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 4 kişinin öldüğü, altısı ağır 20’nin üzerinde yaralı olduğu belirtildi. Açıklamada ölenlerin arasında kamyoneti kullanan şoförün de bulunduğu ifade edildi. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.Alman basınına göre saldırıyı 48 yaşındaki psikolojisi bozuk bir Alman’ın gerçekleştirdiği kaydedildi.

Olayın terör saldırısı olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Münster polisi bir taraftan olay mahallinin kontrolünü sağlarken diğer taraftan şehrin giriş ve çıkışları kontrol altına alındı. Aracın plakasından ve araç içinde ölü bulunan şoförün kimliğinden yola çıkarak olay aydınlatılmaya çalışıyor. Polis, olayla ilgili görgü şahitlerinin polise başvurarak bildiklerini aktarmalarını istedi.


 

Son Güncelleme: 08.04.2018 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287