Amerika Birleşik Devletleri’nde yere düşen adamı 3 kişi dövdüler

Yere düşen adamı öldüresiye dövdüler.Amerika Birleşik Devletleri’nde sebebi belli olmayan bir kovalamaca sonucu kaçan şahıs yere düştü. Şahsın başına gelen iki kişi onu dövmeye başlarken, aralarına daha sonra bir de kadın katıldı....

banner279
21 Ağustos 2016 Pazar 09:47

Yere düşen adamı öldüresiye dövdüler.
Amerika Birleşik Devletleri’nde sebebi belli olmayan bir kovalamaca sonucu kaçan şahıs yere düştü. Şahsın başına gelen iki kişi onu dövmeye başlarken, aralarına daha sonra bir de kadın katıldı. Saldırganlardan ikisi, adamı tekmelerken, diğeri ise darbukayla vurmaya devam etti. Bir süre böyle devam eden bu durum, çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.
Saldırganlardan kurtulduktan sonra ayağa kalkan şahıs, darbukasını da alarak hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.08.2016 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287