Askeri ürünler süpermarketlerde satılacak

Rusya’da askeri ürünlerin satılacağı süpermarketler açılıyor.

banner279
29 Mart 2017 Çarşamba 18:37
Askeri ürünler süpermarketlerde satılacak

Rusya’da askeri ürünlerin satılacağı süpermarketler açılıyor.

Rusya’da askeri personel ve ailelerine hizmet vermek üzere tasarlanan ticari kurum olan Voentorg’un askeri ürünlerin satılacağı süpermarketler açılacağını duyurdu. Marketlerin Rus ordusuna bağlı faaliyet göstereceği ifade edildi. Uzmanlar, prefabrik tasarımlar sayesinde basit şekilde montajlanan marketlerin pavyon hazırlanmamış alanlarda hatta uzak garnizonlarda kullanılması da planlanıyor. Marketlerin içine yapılacak kantinlerde ise gıda ürünleri ve ev eşyaları geniş bir yelpazede olacak, aynı zamanda mağazalar askerlere ev hizmetlerini sunacak.

Rusya Savunma Bakanlığı, “Voentorg” kantinlerinde gıda seçiminin değişiklikleri de yapıldığını kaydetti. Voentorg, Rus üslerin bulunduğu bölgelerin mutfaklarının ulusal özelliklerini dikkate alıp mönüye yeni yemekler dahil etti.

HABER 24

Son Güncelleme: 29.03.2017 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287