Belçika’daki saldırgan alkollü çıktı

Belçika’nın Anvers kentinde, aracını kalabalığın üzerine süren ve son anda etkisiz hale getirilen şahsın alkollü olduğu ortaya çıktı.HABER 24

banner279
23 Mart 2017 Perşembe 22:06
Belçika’daki saldırgan alkollü çıktı

Belçika’nın Anvers kentinde, aracını kalabalığın üzerine süren ve son anda etkisiz hale getirilen şahsın alkollü olduğu ortaya çıktı.

Londra’da dün gerçekleşen silahlı saldırıdan sonra Belçika’nın Anvers kentinde, Fransız plakalı aracıyla kalabalığın üzerine giderken, bölgede görevli askerler tarafından etkisiz hale getirilen ve şehirde OHAL’ın yaşanmasına sebep olan Tunus kökenli Fransız vatandaşı, terör eylemi gerçekleştirme şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Federal Savcılık, gözaltında bulunan failin aşırı derecede alkolün etkisi altında olduğunu, sorgusunun ertelendiğini duyurdu.Öte yandan olayın terör eylemi olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

(Cafer Yıldırımer/İHA)

Son Güncelleme: 23.03.2017 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287