Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 için Hangzhou’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine geldi. Çin bu yıl 11’incisi düzenlenen G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. 4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan zirvede Türkiye’yi...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 13:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 için Hangzhou’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine geldi.
Çin bu yıl 11’incisi düzenlenen G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. 4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan zirvede Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temsil edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirveye katılmak üzere Çin’ in Hangzhou kentine geldi. Erdoğan’ı Hangzhou’da Çinli yetkililer karşıladı.
Erdoğan’ın zirve kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Devlet Başkanı Barack Obama, BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon, Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile bir araya gelmesi bekleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287