Eylemciler Başbakanlık binasının giriş kapısını kırdı

KKTC Başbakanlık binası önünde gerçekleştirilen eylemde gerginlik sürüyor. Eylemciler, Başbakanlık binasının giriş kapısını kırdı.Girne-Değirmenlik anayolundaki feci kazada 3 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından dün gün boyu Başbakanlık...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 14:57
Eylemciler Başbakanlık binasının giriş kapısını kırdı

KKTC Başbakanlık binası önünde gerçekleştirilen eylemde gerginlik sürüyor. Eylemciler, Başbakanlık binasının giriş kapısını kırdı.
Girne-Değirmenlik anayolundaki feci kazada 3 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından dün gün boyu Başbakanlık önünde eylem yapan lise öğrencileri, bugün daha kalabalık bir grupla Başbakanlık önüne geldi.
Okulları önünde ve bazı buluşma noktalarında toplanan liseli gençler, kortejle Başbakanlık önünde eylemleri devam ediyor. Eylemciler, ‘hükümet istifa’ sloganıyla başbakanlık binası bahçe kapısını kırdı. Çevik Kuvvet, olaya müdahale etmek amacıyla olay yerine getirildi. Sendikal Platform’un ve üye sendikaları da Başbakanlık önüne geldi. Öğrenciler sloganlar atarak eylemlerine devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287