“Görüşme samimi bir atmosferde geçerken ara verildi”

Güney Kıbrıs Rum lideri Nikos Anastasiadis, “Görüşme samimi bir atmosferde geçerken ara verildi” dedi.

banner279
16 Şubat 2017 Perşembe 17:42
“Görüşme samimi bir atmosferde geçerken ara verildi”

Güney Kıbrıs Rum lideri Nikos Anastasiadis, “Görüşme samimi bir atmosferde geçerken ara verildi” dedi.

Güney Kıbrıs Rum Lideri Nikos Anastasiadis, bugün gerçekleştirilen liderler görüşmesinin ardından açıklama yaptı. Anastasiadis, müzakere masasını Akıncı’nın terk ettiği iddiasında bulundu. Anastasiadis, “Görüşme samimi bir atmosferde geçerken ara verildi. Kıbrıs Türk tarafı sebepsiz yere ayrıldı. Kıbrıs Türk tarafını masaya geri çağırıyorum” dedi.

Rum basınında yer alan haberlere göre ise BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’nin, Anastasiades ve Akıncı arasında yapılan görüşme sırasında, Akıncı’nın müzakere masasından ayrılmasını engellemeye çalıştığını açıkladı. Aynı kaynaklar, Akıncı’nın müzakerelerin yapıldığı odadan ayrılmasının ardından Eide’nin Akıncı’nın geri dönmesi için çaba harcadığını ancak bunun mümkün olmadığını kaydetti.

Son Güncelleme: 16.02.2017 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280