Japonya’da çığ: 8 ölü

Japonya’da bir kayak merkezine çığ düşmesi sonucu 8 öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi.

banner279
27 Mart 2017 Pazartesi 11:33
Japonya’da çığ: 8 ölü

Japonya’da başkent Tokyo’ya 120 kilometre uzaklıkta bulunan Nasu kentinde çığ düştü. Dağ gezisine çıkan 8 gencin hayatını kaybettiği ifade edilirken, 30 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmalarına 100den fazla askeri birlik de katılıyor.

Japan yetkililer, hayatını kaybedenler arasında ne kadar öğretmen bulunduğunun henüz netlik kazanmadığını ifade etti. Görevliler, bunun yıllık bir etkinlik olduğunu ve bu tür bir olayın daha önce yaşanmadığını dile getirdi.

Yetkililer, bölgeye 7 liseden 52 öğrenci ve 11 öğretmenin 3 günlük gezi düzenlediğini bildirdi. Dün bölgede elverişsiz hava koşullarının görüldüğüne ve çığ tehlikesine dair uyarıların yapıldığı belirtildi. 

HABER 24

Son Güncelleme: 27.04.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287