New York'un neresinde Patlama oldu?

ABD’nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.

banner279
11 Aralık 2017 Pazartesi 21:24
New York'un neresinde Patlama oldu?

ABD’nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.Patlamanın ardından gözaltına alınan şüphelinin üzerinde el yapımı bomba olduğu tespit edildi.
New York Polis Departmanı (NYPD) 8. Cadde, 42. Sokak'ta meydana gelen olayı doğrularken, bir kişinin gözaltına alındığı ve şüpheli şahsın yaralandığı belirtildi. Açıklamada A, C ve E terminallerinin boşaltıldığı ve olay yerine yakın bazı cadde ve yolların kapatıldığı ifade edildi. Şüphelinin üzerinde el yapımı patlayıcı bulunduğu da belirtildi. Zanlının Brooklyn'de ikamet ettiği de ifade edildi.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Huckabee Sanders, ABD Başkanı Donald Trump’ın olay hakkında bilgilendirildiğini açıkladı.
Port Authority Terminali, ABD'nin en büyük otobüs terminali olma özelliğini taşıyor. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, New York'ta otobüs terminalinde 4 kişinin yaralandığı saldırının terörle bağlantısı olduğunu söyledi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287