Pakistan'da patlama 31 ölü !

Pakistan'ın Ketta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 31 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

banner279
25 Temmuz 2018 Çarşamba 11:09
Pakistan'da patlama 31 ölü !

Pakistan'ın Ketta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 31 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.
Yerel basındaki haberlere göre, polis, Belucistan'ın başkenti Kuetta'da intihar saldırısı düzenlemek üzere oy kullanma merkezine girmek isteyen bir kişinin, güvenlik görevlileri tarafından engellenince üzerindeki patlayıcıları infilak ettirdiğini bildirdi.
Seçmenlerin oluşturduğu uzun kuyruk yakınında düzenlenen saldırıda 31 kişinin öldüğü, 40 kişinin yaralandığı belirtildi. Kuetta Emniyet Müdürü Abdülrezzak Çeema, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölenlerden 5'inin polis memuru olduğunu söyledi.
Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olması nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.Polis yetkilisi Adil Çandio, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ülkenin güneyindeki Latifabad'da oy kullanma işleminin başlamasına saatler kala Nedim'in ofisine el bombası attığını açıkladı.Nedim ve şoförü, ofise girdikleri sırada düzenlenen saldırıda yaralandı. İkili, çevredeki hastanelere kaldırılırken sağlık durumlarına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Polis, olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280