Rusya'dan ABD'ye sert tepki

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Musul’daki insani sorunların çözümünü Irak yönetimine yükleyen Pentagon’u eleştirdi.

banner279
30 Mart 2017 Perşembe 10:59
Rusya'dan ABD'ye sert tepki

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Halep'tekine benzer insani koridorların Musul'da da oluşturması yönündeki sorulara yanıt verirken, insani yardım koordinasyonundan Irak hükümetinin sorumlu olduğunu açıklamıştı.

"IRAK HÜKÜMETİNİ KULLANIP ATACAKLAR"

Pentagon'un bu açıklamasını değerlendiren Zaharova, "Sivil toplum örgütleri, insan hakları savunucuları nerede? Halep'e ağıt yakanlar nerede? Siz de mi ABD Savunma Bakanlığı'nın bu ifadelerinden utanç duymuyorsunuz? Şunu bilin ki bu, düşünsel ve fiziksel olarak kendini savunacak güçte olmayan tüm ülkeleri aynı son bekliyor: Kullanılıp atılacaklar" dedi.

HABER 24

Son Güncelleme: 01.05.2017 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280