Rusya,Milyonluk Tomahawk Füzesini Esir Aldı

ABD'nin Nisan başında Suriye'deki Esad güçlerine düzenlediği operasyonda kullanılan Tomahawk füzelerinden birinin infilak etmemiş olması üzerine Rus makamlar harekete geçti.

banner279
28 Nisan 2018 Cumartesi 15:06
Rusya,Milyonluk Tomahawk Füzesini Esir Aldı

ABD'nin Nisan başında Suriye'deki Esad güçlerine düzenlediği operasyonda kullanılan Tomahawk füzelerinden birinin infilak etmemiş olması üzerine Rus makamlar harekete geçti. Rusya füzeyi 'deney tavşanı' gibi inceleyecek.Rusya Savunma Bakanlığı, ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye'ye düzenledikleri füzeli saldırıda ele geçirilen füze parçalarının arasında arızalandığı için hedefine ulaşamayan bir Tomahawk füzesini incelemeye alıyor.Sputnik'in haberine göre; Popular Mechanics uzmanları, ele geçirilen füzelerin gerçek değerinin, Moskova'nın rakibinin silahını inceleyerek onu imha etmeyi öğrenmesinden ibaret olduğunu ifade etti.

KİLİTLENME SİSTEMLERİ İNCELENECEK

Ele geçirilen füzelerin 'deney tavşanları' olarak kullanılacağı belirtilen haberde, öncelikle deneme standında füzenin hedefe kilitlenme sistemlerinin komutlarının incelendiğini ve bunun 'esir füzenin' uzun ölümünün sadece başlangıcı olabileceği kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 29.04.2018 14:53
Anahtar Kelimeler:
RusyaAbdFüzeTomahawk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287