Suriye'den tüm askerlerini çekiyor

ABD, Suriye'den tüm askerlerini çekiyor İç savaş ülkesinin kuzeyinde çok sayıda askeri ve üssü bulunan Pentagon, Suriye'den tamamen ve hızlı bir şekilde çekilmeyi planlıyor.

banner279
19 Aralık 2018 Çarşamba 18:12
Suriye'den tüm askerlerini çekiyor

ABD, Suriye'den tüm askerlerini çekiyor İç savaş ülkesinin kuzeyinde çok sayıda askeri ve üssü bulunan Pentagon, Suriye'den tamamen ve hızlı bir şekilde çekilmeyi planlıyor. Dünyada anında son dakika olan habere göre, karar Başkan Trump tarafından alındı. ABD Başkanı Trump, "Suriye'de DEAŞ'ı yendik. Benim başkanlık dönemimde orada kalmak için tek sebebimiz oydu" dedi. ABD Suriye'den tamamen çekilmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili tweet atan ABD Başkanı Donald Trump, "Suriye'de DEAŞ'ı yendik. Benim başkanlık dönemimde orada kalmak için tek sebebimiz oydu" dedi.


Haberini ABD'li yetkililere dayandıran Reuters, Suriye'nin terör örgütü DAEŞ'ten temizlenmek üzere olduğuna dikkat çekti. Bu yeni gelişmenin, ABD'li yetkililerin önceki açıklamalardan farklı olarak, bütün Amerikan askerlerinin bir anda çekilebileceğini gösterdiği de ifade edildi.CNN de yaklaşık 2 bin Amerikan askerinin tamamen, hızlı bir şekilde çekilme kararının ABD Başkanı Donald Trump tarafından alındığını duyurdu.
 

Anahtar Kelimeler:
SuriyeAbdPentagon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287