Terörist sevicilerden bir hadsizlik daha !

Almanya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik haddini aşan ifadelere bir yenisi daha eklendi. Sol Parti Meclis Grup Başkanı Sarah Wagenknecht, Erdoğan’a ‘terörist’ dedi.

banner279
28 Mart 2017 Salı 12:17
Terörist sevicilerden bir hadsizlik daha !

Almanya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik haddini aşan ifadelere bir yenisi daha eklendi. Sol Parti Meclis Grup Başkanı Sarah Wagenknecht, Erdoğan’a ‘terörist’ dedi.

Almanların Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı kinleri bitmek bilmiyor. Bir taraftan Türkiye’de yapılacak anayasa referandumu için ’hayır’ kampanyalarına destek verirken, diğer yandan Türk vatandaşlarını referandum için bilgilendirmek isteyen Türk politikacılara yasaklar ve engeller getiren Almanlar, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. Sol Parti Meclis Grup Başkanı Sarah Wagenknecht, Erdoğan’ı ‘terörist’ olarak tanımladı.

Wagenknecht, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avrupalılara yönelik "Böyle davranmaya devam ederseniz yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı güvenle sokağa adım atamaz” sözlerine ilişkin, "Bu terör çağrısıdır. Bu sözleri sarf eden teröristtir. Başka izahı yoktur” dedi. Erdoğan’ın ‘terör babası’ olduğunu söyleyen Sarah Wagenknecht, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın davranışlarını Nazi Almanyası’nın dış politikasına benzetti.

HABER24

Son Güncelleme: 28.03.2017 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.. 2017-03-29 03:15:13

https://wearechange.org/dutch-tv-broadcaster-cancels-dr-phil-episode-exposing-elite-pedophilia/

Hollanda prensinden tut hollandanin bas savcisina kadar, guc ve konuma sahip elitler homoseksuel pedofillikle acik delillerle suclandiklari halde hollandanin dunyaca unlu adaletinden kolaylikla siyriliyorlar.!! Tecavuze ugrayan genclerde biri de turk genci belgeselde turk polisi daha once bunlari desifre etmis. Istanbul bodrumda sokak cocuklarina zorla pedofil partilerine alet ediyorlarmis. Bunlarin adaletini demokrasisini insan haklarini ozgurlugunu ifade ozgurlugunun Allah belasini versin!!

Lutfen haber yapin. Millet gercekleri gorsun!, bunlar cocuk kacakcisi pedofil

banner287